Taustajoukot

Terhi ja Liisu

Yhteydenotot: liisujaterhi@gmail.com

Kuvat: Kaikki kuvat ovat bloggaajien ottamia ellei toisin mainita.

Terhi

Olen 25 vuotias lähimatkailuun ja lähiruokaan hurahtanut nautiskelija.

Työskentelen matkailun saralla, joka on innoittanut itseänikin käymään uusissa paikoissa kartuttamassa kokemuksia ja muistoja.

Uusien asioiden kokeilu ja tekeminen ovat juttujani – vierastan rutiineja. Rutiineiksi luettavia harrastuksia ovat kuitenkin jalkapallo ja pyöräily.

Retkeilen paljon luonnossa, yleensä marjojen tai sienten perässä. Ruokakassit täytän pääsääntöisesti suomalaisilla raaka-aineilla ja välillä myös luomulla. En kuitenkaan ole totaali-ihminen, joten tekemisen sarkaa on. Kaupunkiviljelen yrttejä (kokeiluasteella) ja keräilen myös villiyrttejä – vielä niitä tutuimpia kuten nokkonen ja voikukka.

 

Liisu

24-vuotias, luontoa ja ruokaa rakastava, leipuri-kondiittoriksi opiskeleva höpöhöö järvenpäästä.

Kaiken kaikkiaan; rakastan hyvää ruokaa, olematta kovinkaan nirso eri tyylien, kulttuurien tai makujen suhteen, joten reseptejäkin minulta voi tulla tänne blogiin aivan laidasta laitaan.

Mitä vaan teen, ruoanlaitossa ykkösjutut minulle kuitenkin ovat ainesosien yksinkertaisuus, luonnollisuus ja useimmiten hieman terveellisemmät valinnat.   Leivonnassa ehkäpä parempi sokeri tai jauhot, parhaassa tapauksessa molemmat.  Eli jos ruoka tai leivonnainen on hyvin toteutettavissa terveellisemmin valinnoin- näin minä pyrin myös tekemään.    Mutta, on se sitten miten terveellistä tahansa, niin mautonta kökkää en kuitenkaan halua tehdä, saatika jakaa eteenpäin. 🙂

Myös nopeus on resepteissä valttia, sillä olen kaikesta huolimatta hyvin kärsimätön ihminen ja sen näkee ikävän usein myös keittiössä, kokkaamiseni jälkeen..!

Tällä hetkellä mielenkiintoni on herännyt kovasti myös luonnon rohdoskasveihin/yrtteihin, niiden terveysvaikutuksiin ja käyttöön ruoanlaitossa, eli luvassa on paljon kokeilua ja toivottavasti opastusta tälläkin saralla.

Olen saanut niin paljon hyviä vinkkejä lukemalla itse eri blogeja, niin kauneudesta- kuin ruoanlaitosta ja matkailustakin, jonka vuoksi haluan myös itse jakaa muille hyviksi koetut reseptit ja vinkit, mitä tuleekaan keittiössä vastaan.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s