Uunileipäset: pesto, mozzarella, avokado, schwarzwaldin kinkku

avokado leivät uunista tulleina  avokado leivät vaihe

Tosi hyvä combo. 

Siskoni teki näitä joskus ja käytti peston sijasta tuoreista yrteistä tehtyä seosta; oliiviöljy, valkosipulinkynsi, suola, mustapippuri, 1 dl tuoreita yrttejä (esim. tilli, basilika, oregano, lehtipersilja, rucola) ja oli niin maistuva ettäh.

Mm. rucola ja balsamicosiirappi toimii tuossa päällä vielä toosi hyvin.

Ainekset:

  • avokado
  • pesto
  • mozzarella
  • schwarzwaldin kinkku
  • vaalea leipä
  1. Valele leivät pestolla
  2. Lisää ensin avokadot, sitten mozzarella
  3. Valele vielä vähän juuston päälle pestoa ja heitä kinkut päälle
  4. Laita uuniin, 220 astetta/ noin 8 min.

  

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s